Park City, Utah

Park City, Utah

Park City Mountain Resort
Park City Ski Area, 50 kilometer från Salt Lake City, tillhör de största skidorterna i området. Känd för varierad terräng på över 1 320 hektar, säker snötillgång och närheten till flygplatsen. På 1860-talet grundades Park City som en gruvstad för utvinning av silver och fortfarande känns atmosfären av gammal gruvstad!

Deer Valley
I hjärtat av Utah’s Rocky Mountains ligger den exklusiva skidorten Deer Valley, renommerad för sin fina skidåkning och förstklassiga service. Själva byn ligger på en höjd av 2 160 meter med vacker utsikt över de fyra bergen Flagstaff, Bald, Bald Eagle och Empire Canyon. Här har man mer än 87 pister och 19 moderna liftar att välja emellan.

”Three resort international pass”
Tillsammans med grannorterna Park City och the Canyons erbjuder Deer Valley ett liftkort som gäller för alla tre orterna. Detta innebär att du har tillgång till en mängd fina pister och makalöst rolig puderåkning i den glesa urskogen i en snö som är fantastiskt lätt och fluffig.

Boka nu …
Vi på Go West vet av erfarenhet att det är hög tid att planera skidsemestern till USA tidigt. Dröj därför inte med att kontakta oss, så att det säkert finns platser kvar.

Prisexempel

• flyg Salt Lake City t/r
• transfer till hotellet t/r
• 10 nätter på hotell i Park City inkl frukost
• transfer mellan 3 skidorter
• Liftkort 8 dagar ”Park City, Deer Valley & the Canyons”
• lokala skatter och avgifter

Pris: från 16 805:- per person i delat dubbelrum

Flygskatter om cirka 3 500:- per person tillkommer beroende på resrutt.

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER