Vail, Colorado

Vad sägs om i genomsnitt 8,5 meter torrt och fint puder under en och samma säsong…? Själva byn ligger på en höjd av 2 475 meter, högsta åkhöjd är hela 3 490 meter! Pister och liftar är av högsta klass och det är ingen brist på snö. Vail är helt uppbyggd runt skidåkningen och det märks på servicen och bekvämligheten för dig som skidåkare.

Imponerande skidsystem
I Vail finns inte mindre 32 liftar. Kanske låter det inte särskilt mycket jämfört med Alperna, men observera då att varje lift ger dig minst tre gånger så många nedfarter som en europeisk! Hör du till dem som som gillar utmaningar? Då skall du bege dig till Vail’s berömda offpistområde ”The Back Bowls” som finns på bergets baksida. Där får du garanterat ditt lystmäte!

PRISEXEMPEL

• flyg Sverige – Denver t/r
• transfer Denvers flygplats – hotellet t/r
• 10 nätter på ”Evergreen Lodge”
• lokala skatter och avgifter
• liftkort i 8 dagar av 11

Pris: från 26 500:- per person i delat dubbelrum

Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt. Stanna lite längre eller kombinera med någon annan skidort när du ändå reser så långt! Hör med oss om pris för extranätter och pris om ni är fler som delar ett rum / lägenhet.

Boka tidigt…
Vail är populärt. De erbjuder också riktigt bra ”boka-tidigt-rabatter”. Vi rekommenderar att man bokar sin resa i god tid!

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER