Aspen

Aspen

Smått & Gott
Det var silvret som från början drog folk till Aspen. Tack vare gruvornas rikedomar byggdes här en elegant stad i viktoriansk stil med egen opera, romantiska hotell och överdådiga villor.

Jetsetatmosfären lever kvar, Aspen är fortfarande kändisarnas och celebriteternas paradis. Ingen annanstans hittar man en sådan hög servicenivå som här.

Aspen och Snowmass Village erbjuder gratis bussar mellan de fyra bergen och varje morgon bjuds det på gratis kaffe och cookies!

Mer än ”bara” skidåkning
Om du någon dag mot all förmodan vill lämna pisterna för att pröva någonting annat, finns det massor att hitta på! En tur med hundspann eller snöscooter i det snötäckta landskapet är verkligen att rekommendera! Upplev Aspen från ovan från en luftballong, eller ta en tur på snöskor.

Aspen Mountain ”AJAX”
AJAX är det fjäll som dominerar själva samhället Aspen. Om du tillhör de mer erfarna skidåkarna och gillar utmaningar skall du välja ”AJAX”. Här finns 76 pister där hela 30% är extremt utmanande terräng, 35%medel/avancerad åkning, dock inga nybörjarpister.

Aspen Highlands
Highlands är lokalbefolkningens favoritberg. Här finns lite mer varierad terräng, dock mest känt för sin avancerade åkning trots att de lättare pisterna är fler.

Buttermilk
Du som söker behaglig åkning och inte alltför dramatiska pister, kommer nog att uppskatta Buttermilk. Berget är känt över hela USA för sina utmärkta skidskolor, bästa området för dig som är nybörjare! Här finns också världens längsta terrängpark som gjort för snowboardåkare.

Prisexempel
• flyg Sverige – Aspen t/r
• lokala skatter och avgifter
• 10 nätter i dubbelrum
• frukost & aprés ski
• liftkort 8 dagar

Pris: 17 465:- per person i dubbelrum

Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt.

Boka nu…
Vi på GO WEST vet av erfarenhet att det är hög tid att planera skidsemestern till Aspen redan nu, här blir snabbt fullbokat. Dröj därför inte med att kontakta oss, så att det säkert finns platser kvar.