Guadeloupe–Dominica

Kombinationen Guadeloupe–Dominica är naturlig då man flyger till Guadeloupe för att sedan fortsätta med färja till Dominica. Guadeloupe är känt för härliga, glesbefolkade stränder, bra dykning och en stor nationalpark med spännande djungelstigar. Här råder en fascinerande kreolsk kultur, som närmast kan beskrivas som en blandning av det bästa från Frankrike och Afrika. Upptäck lite av Guadeloupe med fyra nätter på Canella Beach Hotell, innan ni fortsätter till Dominica.

Dominicas skatter är oändliga; palmhav och regnskogar, vattenfall, natursköna vandringsleder, korallrev, exotiska frukter, romantiska stränder, tropisk färgprakt …

Guadeloupe ligger norr om ön och Martinique i söder. Temperaturen är i genomsnitt mellan 24 och 29 grader året om, bäst är det att åka hit under svensk vinter. Här existerar ingen massturism, naturen har fått förbli orörd sedan årtusenden, människorna är naturliga och vänliga. En unik miljö för dig som söker något utöver det vanliga.

Ett besök på denna sagoö behöver inte kosta en förmögenhet. Att hyra bil och köra från huvudstaden Roseau utmed västkusten till Portsmouth och därifrån genom de stora palmskogarna till östkusten, är en storartad naturupplevelse i sig. Missa inte heller Nothern Forest Reserve, en av de största nationalparkerna på ön, Boiling Lake, Trafalgar Falls eller de heta källorna i Sulphur Springs .

Prisexempel

• flyg Sveriege – Guadeloupe t/r
• 4 nätter på Canella Beach Hotel, Gudadeloupe inkl frukost
• transfer Roseau-hotellet t/r
• 10 nätter på Hibiscus Valley Inn i bungalow, Dominica inkl frukost
• 5 utflykter på ön (lunch ingår på utflyktsdagarna)
• lokala skatter & avgifter

Pris: 18 100:- per person i delat dubbelrum

Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt.

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER