Husbil i Kanada

Husbil i Kanada

Husvagn och bil i ett; att resa med husbil är för många en total känsla av frihet! Alla bekvämligheter finns ombord och du behöver inte oroa dig för att hitta lokal transport eller boende. Ni reser i er egen takt och kan själva välja de platser ni vill besöka.

Go West samarbetar med Cruise Canada/America som har mer än 40 års erfarenhet av att hyra ut sina egna husbilar i Kanada och USA.

Det finns gott om campingplatser i Kanada som ofta är mycket väl rustade för just husbilar och som dessutom har både swimmingpooler och restauranger. KOA är Amerikas största campingbolag men givetvis finns det flera att välja mellan. Normal campingavgift är ca $ 30–60/natt.

Det finns olika storlekar, vilket gör det lätt att välja rätt modell i förhållande till hur många personer som reser tillsammans och hur länge. Alla modeller har automatisk växellåda, servostyrning, spis, kylskåp, mikrovågsugn, toalett med dusch, luftkonditionering och radio


usa_husbil1_C19-front-3-4-CU2-188x126Compact C19, längd ca 6 meter. Max 2 vuxna + 1 barn.Om ni är 2 personer och vill ha alla bekvämligheter i en mindre husbil, rekommenderar vi C-19-modellen. Det är den minsta modellen som är lätt att köra och parkera och de är relativt bränslesnåla. Priset varierar väldigt mycket beroende på avhämtningsdatum, station och tillgång på husbilar. Hör med oss om pris vid bokningstillfället.

 

canada_husbil_Standard-C251-188x126För en familj på 4-5 personer passar en medelstor C-25-modell. I förarsätet av C-25-modellen kan man sitta två personer medan det finns 3 platser i mittdelen av husbilen. Där finns också ett matbord. Under natten omvandlas matbordet lätt till en säng för 1 person. I bakre hörnet finns en enkelsäng och med den dubbelsäng som finns över förarsätet är husbilen idealisk för två par eller en familj upp till fem personer.

 

 

 

c30-4Large C30, längd ca 9 meter, familj upp till 7 personer. Om ni är 5-7 personer, är C-30 ett bra val. C-30 modellen har ett fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter som t.ex. centralvärme för kyliga nätter i fjällen. Diskbänken har en elektrisk pump som är ansluten till vattentanken. Spisen har 3 inbyggda plattor – tillräckligt för att kunna laga en ordentlig middag. Det finns också en mikrovågsugn och ett kylskåp med frysfack. Badrummet är uppdelat med dusch och en vattentoalett.

 

Ladda ner mer information, bilder och förslag på olika resrutter här.

Cruise-Canada-Logo-RGB

 

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER