Jackson Hole/Grand Targhee

Jackson Hole/Grand Targhee

Grand Teton National Park
Söder om Yellowstone NP ligger Grand Teton, ett av de naturskönaste områdena i hela landet. Parken ligger runt Grand Teton Mountains, med skarpa bergstoppar och stora jöklar. Högsta toppen är Grand Teton på 4 170 meter.

X

Jackson Hole Ski Resort
En riktig pärla vid foten av Teton Mountains. Utan tvekan en av de bästa skidorterna i hela landet med många utmaningar och en otrolig dragningskraft på duktiga skidåkare. Jackson Hole är känt för sin branta och varierande terräng och för den roliga offpist-åkningen. Här faller det mycket snö; torr, härlig pudersnö… Det finns gott om utmanande terräng, framförallt för den lite mer erfarne åkaren. Och man behöver inte trängas i liftköer. Ej heller i backen – den längsta nedfarten är över 11 kilometer!

x

Grand Targhee
På den västra sluttningen av bergskedjan ”the Tetons”, ligger Grand Targhee Mountain Resort. Grannen Jackson Hole ligger bara 26 kilometer därifrån och de två går därför utmärkt att kombinera.

Över 12 meter snö per år och obefintliga liftköer gör orten till ett paradis för skidåkning. Grand Targhee är känt för sin fantastiska snö, sin genuina gästvänlighet och vackra omgivningar. Här finns totalt 5 liftar med tillgång till 82 pister. Högsta pisten finns på 3108 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 670 meter.
Det lönar sig alltid att vara ute i god tid för att få de bästa priserna. Dröj därför inte med att kontakta oss, så att ni säkert får det ni vill ha!

Boka nu…
Det är bra att planera skidresan till Nordamerika tidigt. Kontakta oss redan nu så hjälper vi dig att hitta de bästa priserna!

x

Prisexempel

• flyg till Jackson t/r
• lokala skatter & avgifter
• transfer flygplatsen – hotellet i Jackson
• 5 nätter i Jackson
• 4 dagars liftkort JHMR
• transfer Jackson – Grand Targhee
• 4 nätter i Grand Targhee
• 3 dagars liftkort Grand Targhee
• transfer Grand Targhee – flygplatsen

Pris: 19 575:- per person i delat dubbelrum
(priset är ungefärligt och beror bla på hur tidigt man bokar, avresedatum och plats på flyget). Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt.

Hör med oss om priser för extranätter, eller pris för boende i tre- och fyrbäddsrum.

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER