Miami och Bahamas

Florida ligger i gränszonen mellan Nordamerika och de tropiska områdena söderut. De latinamerikanska och karibiska influenserna är många och stranden i South Beach är otroligt fin. Nattlivet är intensivt och pulsen hög. I butikerna i Lincoln Road Mall och längs Ocean drive hittar du shopping som slår det mesta. Vill du göra en utflykt eller två rekommenderar vi  en tur till Key West, eller varför inte ge dig ut på alligatorspaning i naturreservatet Everglades?

Bahamas är ett drömresemål för många och består av en grupp på runt 700 öar i Västindien med ett underbart klimat. Med sina palmer, vita sandstränder och kristallklara, turkosfärgade vatten, är detta det perfekta resmålet för dig som söker efter avkoppling, njutning och äventyr. Exumas är en slående vacker ögrupp som är känd för att öarna och sandbankarna ser ut att glittra i olika färger när man ser dem från ovan. Alla möjliga blåa nyanser framkommer när Atlantens  tropiska vatten flyter över bankar och rev.

Exumas är en oas för resenärer som är ute efter en badsemester eller segelsemester. Dykare, snorklare, kanotister och kajakpaddlare får här sina högsta drömmar besannade. Vattnet är grunt och behagligt varmt året om. Missa heller inte den mycket berömda grottan Thunderball Cave.

x

Prisexempel

• flygresa t/r
• fyra nätter i South Beach, Miami
• fem nätter på Exuma, Bahamas
• lokala skatter & avgifter

Pris per person: från 15 250:- per person
(pris kan variera bl a beroende på avresedatum och plats på flyget)

 

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER