Hawaii – sol & bad

En resa till Hawaii kostar mindre än vad man kanske tror och utbudet på hotell och restauranger gör att det mesta håller mycket god standard. När du ändå är på Hawaii rekommenderar vi att du passar på att besöka minst två öar, nedan ser du ett prisexempel på kombinationen Maui med Oahu.

Den internationella flygplatsen ligger i Honolulu på ön Oaho. Det är här världens mest berömda strand finns – Waikiki Beach. Det blir en speciell puls med allt folk, men vill man hitta öde stränder får man leta vidare. Där stranden slutar i söder reser sig vulkanen Diamond Head som blivit ett landmärke för Oaho. Bästa och bekvämaste sättet att ta sig runt är att hyra en bil.

Sydost ut ligger Hanuma Beach, ett ljuvligt ställe för bad och snorkling bland korallreven.

Drömmen om vajande palmer, vattenfall, långa sandstränder och kristallklara vatten uppfylls garanterat på Maui. Man kan dyka och snorkla längs hela kusten, fiskarna och korallerna är otroligt färggranna och sikten är god på grund av det kristallklara vattnet. Även Maui är en vulkanö. Besök gärna Haleakala, en 3 000 meter hög vulkantopp. De många ananas odlingarna är en fröjd för ögat.

PRISEXEMPEL

• flygresa Sverige – Maui – Oahu – Sverige
• sju nätter på Maui, Lahaina
• sju nätter på Waikiki Beach, Oahu
• lokala skatter & avgifter

Pris per person: från 24 000:- per person (pris kan variera bl a beroende på avresedatum och plats på flyget)