Kids go California

Fly/drive, Los Angeles – Los Angeles, 11 dagar

Detta familjeäventyr börjar i Los Angeles, går längs med Highway 1 till San Francisco och fortsätter till Yosemite National Park, en av USA:s mest välbesökta nationalparker. Yosemite är känd för sina magnifika vyer med imponerande vattenfall och häftiga berg. Missa inte ”Upper Yosemite Falls”, som har tre mäktiga vattenfall på totalt 740 meter.

Äventyret fortsätter drygt 100 kilometer söderut, till Kings Canyon och Sequoia National Park. Stanna till vid det 84 meter höga sequoiaträdet General Sherman, vars stam väger 1,385 ton och mäter 32 meter i omkrets! De gigantiska träden och den fantastiska naturen, blir garanterat ett minne för livet. Kanske träffar ni också på björn längs med vägen!

Tillbaka till storstadspulsen i Los Angeles, till Anaheims många nöjesparker. Nu lär barnen vara fulla av förväntan och kanske är nöjesparkerna höjdpunkten för barnen på denna resa genom Kalifornien…!

Dag 1      Los Angeles
Dag 2      San Simeon
Dag 3-5   San Francisco
Dag 6-7   Yosemite NP
Dag 8-11  Anaheim

PRISEXEMPEL INKLUSIVE:

• flyg Sverige – Los Angeles t/r
• 10 dagars bilhyra inkl försäkringar
• första tanken bensin
• ”Explorer Kit” med kartor, beskrivning av resväg och sevärdheter
• 10 övernattningar i ett rum på hotell
• lokala skatter och avgifter

Pris: från 10 250:- per person (pris kan variera bl a beroende på avresedatum och plats på flyget)

Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt. Passa på att stanna lite längre, innan eller efter rundresan! Hör med oss om pris för extranätter.