Florida för barnfamiljen

Varför stressa på semestern? Vår erfarenhet är att man lägger in för många stopp under sin resa, när man behöver koppla av och njuta. Särskilt när man reser med barn. Därför har vi tagit fram ett paket där man stannar en hel vecka på underbara Anna Maria Island, strax söder om Tampa på västkusten. Vad som gör Anna Maria Island speciell är att det inte finns några höga byggnader, som är så typiska för stora delar av Floridas kustlinje. Naturligt fina stränder, en hel del riktigt bra restauranger och en mysig atmosfär där man kan ta sig fram utan bil. Vanligt är att hyra cyklar eller att gå. (Ovanligt för att vara USA)! De få hotellen som finns på Anna Maria blir ofta fullbokade flera månader i förväg, så var ute i god tid!

Som grädde på moset avslutas resan med tre nätter inne på själva Universal Resort. Här bor ni på Universal`s Cabana Bay Beach Resort, det perfekta boendet för barnfamiljen; poolområden med sandstränder, vattenrutschkanor, bowlingbanor… Bor man här ingår tillträde till The Wizarding World of Harry Potter en timme före officiell öppning samt gratis transfer till Wet ’n Wild water park, SeaWorld och Aquatica.

Vill ni lägga till någon natt eller plats, går det alldeles utmärkt!

Prisexempel inklusive:

• flyg Sverige – Tampa/Orlando – Sverige
•  bilhyra under hela vistlesen inkl försäkringar och en tank bensin
• 7 övernattningar i studio med enklare frukost på Anna Maria Island
• 3 övernattningar inne på Universal Resort
• inträde 2 dagar till Universal Studios samt Universal’s Islands of Adventure theme parks
• lokala skatter och avgifter

Pris: från 11 300:- per person (om två vuxna och två barn reser tillsammans) (pris kan variera bl a beroende på avresedatum och plats på flyget)

Flygskatter om cirka 3 500:- tillkommer beroende på resrutt. Passa på att stanna lite längre, innan eller efter rundresan! Hör med oss om pris för extranätter.