Canazei, Italien

Italienska Canazei ligger mitt i ett av världens största skidområde, omgivet av några av Dolomiternas mest imponerande bergstoppar. Eftersom den idylliska byn ligger i mitten av Sydtyrol präglas Canazei av både Italiens och Österikes gemytliga kultur. 

SuperSki Dolomiti består av 12 dalar, alla inkluderade i ditt liftkort. Med hela 1200 kilometer pist är möjligheterna till varierad skidåkning nästintill oändliga. Byn är utgångspunkt för 500 kilometer sammanhängande pist och en kort bussresa bort ligger ytterligare hundratals pistkilometer i det stora Superski Dolomiti.

Här finns något för alla, oavsett nivå och smak. Pisterna fördelar sig på 331 km blåa pister, 737 km röda pister och 152 km svarta pister. Det moderna liftsystemet består av 468 liftar som snabbt och effektivt tar dig runt i skidområdet. 

Varför inte prova den fantastiska 13 kilometer långa turen ner från Marmalodaglaciären? Även kallad Drottningen av Dolomiterna. Eller Sella Ronda, en av världens mest kända skidturer? Sella Ronda är en cirkulär skidtur som går runt det magnifika Sellamassivet, en dagstur på nästan 40 km inkl. liftar. När du tar dig runt Sella Ronda passerar du fyra olika dalar; Val di Fassa, Val Gardena, Alta Badia och Arabba. En upplevelse utöver det vanliga och ett måste enligt oss på din skidresa till Canazei! 

KONTAKTA OSS

så räknar vi på ett prisförslag beroende på antal dagar och på hur många ni är som delar ett rum/lägenhet. Du bestämmer själv resans längd.