Courmayeur, Italien

Courmayeur ligger mycket vackert på 1225 meters höjd, omgiven av berg och glaciärer, vid foten av Italiens högsta berg Monte Bianco. Skidorten Courmayeur är Aostadalens äldsta skidort och gränsar mot både Frankrike och Schweiz och har alltid varit en centralpunkt för italienska bergsguider. Courmayeur lockar alla typer av skidåkare. Liftarna upp till Arp öppnar enorma ytor för fantastisk offpist. De många röda pisterna är breda och omsorgsfullt preparerade,som gjorda för carving.

Vi rekommenderar den nybyggda linbanan Funivie Monte Bianco upp till toppen av Rifugio Torino. En hänförande utsikt över Mont Blanc-massivet utlovas. Härifrån utgår flera berömda offpist-turer som tex Vallée Blanche som tar dig ända ner till Chamonix i Frankrike.

En mysig, levande stad, där allt känns genuint. Stort utbud av restauranger, caféer, barer och shopping. En utmärkt destination för alla som älskar livets goda!

Varför inte lägga nästa konferens i Courmayeur? Förutom skidåkningen och alla trevliga restauranger kan man njuta av de underbara termalbaden i Pré Saint Didier, åka hundspann, vandra med snöskor, heliski och ett besök i staden Aosta. Välj själva om ni vill vara borta en hel vecka eller en långweekend. Hör av er för prisförslag, vi har mängder av hotellalternativ.

PRISEXEMPEL

• flyg Sverige – Geneve t/r
• transfer flygplatsen – hotellet t/r
• 7 nätter på hotell Gran Baita**** inkl frukost & wifi
• transfer till och från backen varje dag
• 6 dagars liftkort

Pris: från 14 200:-  per person i delat dubbelrum

(priset är ungefärligt och beror bla på hur tidigt man bokar, avresedatum och plats på flyget)

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER