Les Trois Vallées, Frankrike

Les Trois Vallées, eller ”de tre dalarna”, är världens största skidområde och består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires och Brides-les-Bains. Alla dalarna är sammanlänkade genom toppmoderna liftsystem.

Med åtta toppar över 3 000 meter, sex glaciärer och 600 kilometer pist i alla riktningar finns här skidåkning för alla, nybörjare såväl som experter.

Kombinationen av många riktigt höga berg och mer än 1 725 snökanoner vittnar om en snösäkerhet som är svår att hitta på andra ställen, även sent på säsongen. Med en liftkapacitet på 260 000 personer i timmen, är här sällan problem med liftköer heller.

Brides-Les-Bains är den av orterna i de Tre Dalarna som är mest prisvärd, och enligt vår mening, mysigast att bo i. Här finns ett charmigt franskt bageri, ett fåtal affärer, restauranger och ett par barer. Perfekt för er som gillar det ”äkta franska”. Här bor folk som till vardags jobbar uppe bland de stora skidorterna.

I Brides finns franska alpernas största spa; ”Le Grand Spa des Alpes”. En härlig avslutning på en lång dag i backen!

Från Brides-Les-Bains tar du kabinbanan direkt upp till Méribel (ca 25 min) och ut i det gigantiska liftsystemet.

PRISEXEMPEL

• flyg Sverige – Geneve t/r inkl alla skatter
• transfer Geneves flygplats – Brides-les Baines t/r
• 7 nätter på Hotel Amélie***  inkl frukost
• 6 dagars 3 Vallées Ski Pass

Pris: från 14 200:-  per person i delat dubbelrum
(pris kan variera bl a beroende på avresedatum och plats på flyget)

Du bestämmer själv resans längd, ovan är ett exempel. Hör med oss om pris för längre eller kortare vistelse och pris om ni är fler som delar ett rum / lägenhet.

FÅ EN OFFERT

ETT SPÄNNANDE FÖRSLAG HELT UTAN FÖRPLIKTELSER